Vad är Workforce Management?

Vad är Workforce Management?

Workforce Management (WFM) handlar om att optimera resultatet för verksamheter inom t.ex retail och besöksnäringen. Moderna WFM-lösningar inkluderar processer som prognostiserad arbetsbörda och nödvändig bemanning, schemaläggning, frånvarohantering och förenkling av lönehantering.

 

Med tamigo får ditt företag en online, molnbaserad Workforce Management-lösning som alltid är uppdaterad. Du får tillgång till verksamhetens data och information på ett och samma ställe i en lösning. Det gör att du och dina kollegor kan fokusera på att ta proaktiva beslut för att skapa tillväxt.

Upplev fördelarna med tamigo – boka ett 30 dagars gratis demokonto här
5 sätt din organisation kan gynnas av en WFM-lösning

Sluta schemalägg med kalkylblad eller penna och papper. Dagarna som du spenderade på att skapa scheman i kalkylblad och på papper är över! Med en modern WFM-lösning kan ditt företag sluta använda Excel och byta ut det mot en digital lösning där all information finns samlad på ett ställe och är tillgängligt för hela din organisation.

 

Övervaka och förbättra produktiviteten. Med tamigo får du en överblick i realtid för varje avdelnings produktivitet, så nödvändiga förändringar kan göras snabbt.

 

Tillgänglighet för alla medarbetare. Alla dina medarbetare kan logga in och enkelt se sina scheman, byta pass och ansöka om ledighet direkt i tamigo-appen.

 

Smidig integration med din löneleverantör. Med tamigo säkerställer du att frånvaro, övertid, bonus och liknande räknas ut automatiskt och överförs till din löneleverantör på ett säkert och konsekvent sätt. Det minimerar administrativ tid och risken för manuella misstag.

 

Optimera din verksamhetsdrift. Med tydliga jämförelser över alla avdelningar och enheter, med insikt över planerad mot faktiskt produktivitet, får du med vår WFM-lösning hjälp att optimera din verksamhet.

Först och främst är tamigo tidsbesparande. Det är en tydlig refererenspunkt för medarbetarna - alla vet om sina planerade arbetspass. tamigo är även pålitligt. Jag behöver inte använda Excel för att dubbelkolla något, jag litar på datan som skickas till lön. Det skapar ett lugn hos mig.

Didier Grave
Managing Director at L’Épicerie des Prés