Vad är Workforce Management?
Vad är Workforce Management?

Workforce Management (WFM) handlar om att optimera resultatet för verksamheter inom t.ex retail och servicebranschen. Moderna WFM-lösningar innehåller processer som prognosbaserad försäljning och nödvändig bemanning, schemaläggning, frånvarohantering och förenkling av lönehantering.

 

Med tamigo får ditt företag en online- och molnbaserad Workforce Management-lösning som alltid är uppdaterad. Du får tillgång till verksamhetens data och information på ett och samma ställe i en lösning. Det gör att du och dina kollegor kan fokusera på att ta proaktiva beslut för att skapa tillväxt.

Upplev fördelarna med tamigo – starta ett gratis demokonto här
Staff meeting photo
Staff meeting photo
5 sätt din organisation kan gynnas av en WFM-lösning

Sluta schemalägg med Excel och penna och papper. Dagarna som du spenderade på att skapa scheman i kalkylblad och på papper är över! Med en modern WFM-lösning kan ditt företag sluta använda Excel och byta ut det mot en digital lösning där all information finns samlad på ett ställe och är tillgängligt för hela din organisation.

 

Övervaka och förbättra produktiviteten. Med tamigo får du en översikt i realtid för varje avdelnings produktivitet, så nödvändiga förändringar kan göras snabbt.

 

Tillgänglighet för alla medarbetare. Alla dina medarbetare kan logga in och enkelt se sina scheman, byta pass och ansöka om ledighet direkt i tamigo-appen.

 

Smidig integration med ditt lönesystem. Med tamigo säkerställer du att frånvaro, övertid, bonus och liknande räknas ut automatiskt och överförs till ditt lönesystem på ett säkert och konsekvent sätt. Det minimerar administrativ tid och risken för manuella misstag.

 

Optimera driften. Med tydliga jämförelser över alla dina avdelningsgrenar och enheter, med insyn över planerad mot faktiskt produktivitet, får du med vår WFM-lösning hjälp att optimera din verksamhet.

Overview of hours screenshot

Först och främst är tamigo tidsbesparande. Det är en tydlig refererenspunkt för medarbetarna - alla vet om sina planerade arbetspass. tamigo är även pålitligt. Jag behöver inte använda Excel för att dubbelkolla något, jag litar på datan som skickas till lön. Det skapar ett lugn hos mig.

Didier Grave
Managing Director at L’Épicerie des Prés