Online stämpelklocka för retail och servicebranschen
Online stämpelklocka för retail och servicebranschen

Med en online, digital stämpelklocka, kan dina medarbetare själva checka in när deras pass börjar, och ut när de slutar för dagen. Det ger dig en full översikt av vilka som faktiskt arbetar här och nu och låter dig jämföra närvarostatistik över dina olika enheter och avdelningar.

 

Vår online stämpelklocka tamigo Touch, fungerar på mobiltelefoner, tablets, dator och POS-system. Det är ett enkelt sätt för dina medarbetare att logga sin arbetade tid och för din lönavdelning att säkerställa korrekta utbetalningar.

Boka en gratis presentation för mer information om tamigo Touch
Man checking in on tablet photo
Man checking in on tablet photo
4 fördelar ditt företag får med en online stämpelklocka från tamigo

Betala för faktiskt arbetad tid. Genom att dina medarbetare checkar in och ut på sina arbetspass får du en exakt jämförelse mot faktiskt schemalagd tid.

 

Få notifikationer om dina medarbetare är försenade. Om en medarbetare är försenad eller checkar in för sent får du smidig hjälp att undvika att bli underbemannad. Du får även en möjlighet att följa upp närvaro för dina olika enheter.

 

Följ regler för raster och arbetstider automatiskt. tamigo Touch ser till att alla in och utcheckningar automatiskt lägger till raster och avrundar för tider för skiftstart, efter din företagspolicy

  

Bättre data för bättre analys. Genom att digitalisera in och utcheckningsprocessen får dina avdelningar pålitliga och konsekventa data, så du kan optimera arbetsflödet och spara tid där det behövs.

Touch screenshot

tamigo Touch har möjlighet att automatiskt korrigera in och utcheckning så det stämmer överens med arbetspassets start och sluttider. På det viset säkerställer du korrekta löneunderlag.

Anders Nilsson
BAR Social Eating, Controller