Hur en COO inom retail kan skapa tillväxt med tamigo
Hur en COO inom retail kan skapa tillväxt med tamigo

Hantera KPI:er och mät resultat och produktivitet över alla dina enheter, regionalt och globalt med tamigo. Med en komplett överblick av ditt företag kan du på ett enkelt sätt optimera din verksamhet – antingen i varje avdelning eller på organisationsnivå.

 

Vår molnbaserade lösning analyserar din schemalagda data och ger dig möjlighet att prognostisera produktivitet och jämföra resultat. tamigo möjliggör för en COO inom en internationell retailkedja att effektivisera sin verksamhet och driva en hållbar tillväxt.

Boka en gratis presentation för mer information
Coo or manager photo
Coo or manager photo
Fem sätt en COO inom retail kan förbättra sin drift med tamigo

Jämför resultat över hela din verksamhet. Prognostisera och mät utvecklingen med tamigo. Analysera data som sticker ut för att mäta produktivitet hos din bemanning. Se vilka avdelningar som presterar och vilka som behöver optimeras.

 

Skapa hållbar tillväxt. Tillämpa din säljstrategi snabbt över din verksamhet grundat på konsekvent och pålitlig data från tamigo.

 

Förbättra kommunikationen med dina arbetsledare. Skapa en gemensam plattform för alla dina enskilda enheter genom att samla all medarbetarinformation, uppdateringar och viktiga meddelanden på ett och samma ställe i en lättillgänglig lösning.

 

Försäkra dig om att du har kostnadseffektiva scheman och lättöverskådlig personalkostnad. Genom att ladda upp din budget i tamigo kan både du och dina schemaläggare få en tydlig överblick av din verksamhets planerade arbetspass och därefter utvärdera personalkostnaden för dina medarbetare.

 

Definiera och följ upp dina KPI:er. Hantera dina KPI:er på ett smidigt sätt i varje enhet inom din verksamhet. Ange gemensamma mätvärden för att få jämförbara data, så du kan analysera dina toppenheter och applicera optimeringar där det behövs.

Overview of hours screenshot

tamigo har gett både vårt huvudkontor och varje butikschef en möjlighet att se löneprocent, personalkostnader och omsättning – idag, imorgon och om tre månader om vi skulle vilja det.

Svend Halse Petersen
Rema 1000, HR Manager