Shell

"Innan Tamigo använde vi en kalender och ett räkneark i planeringen så därför vet jag att jag inte vill undvara Tamigos schema."

Shell-stationen i Nykøbing har en viktig funktion i lokalsamhället. Det är inte bara en plats där kunder får bensin i tanken utan också en ersättning för den lokala bagaren, som håller stängt på söndagarna.

Samtidigt är det en av de stora arbetsplatserna för områdets ungdomar, som enligt återförsäljare Allan Hansson snabbt tar till sig Tamigos schema och app när de börjar arbeta.

"De unga människorna är blixtsnabba på att ta reda på hur man byter och lägger bud på lediga pass i Tamigo, utan att jag behöver blanda mig i. Vi kommunicerar dessutom riktigt mycket med personalen via appen och informationssidan på webben så det gör absolut vardagen enklare för oss", säger han.

Vill inte undvara schema

Shell-stationen har använt sig av Tamigo i fem år nu, vilket bidrar till att göra Allan Hanssons butik till en av de äldsta Tamigo-kunderna – ett samarbete som hela tiden sätter sin positiva prägel på arbetet i station 3108.


Vi har ett genomgående tema som handlar om att göra vardagen enklare för oss själva och här spelar Tamigo en central roll,

förklarar Allan Hansson.

"Innan Tamigo använde vi en kalender och ett räkneark i planeringen så därför vet jag att jag inte vill undvara Tamigos schema.

Till exempel när Tamigo automatisk överför de faktiska arbetstimmarna i tidrapporten till lönesystemet bidrar det väsentligt till att göra min vardag enklare."